A Nyári Etyeki Piknik a látogatók megelégedésére varászlatos hangulatban zajlott. Az idénynek megfelelő gasztronómiai különlegességek közül válogathattak az érdeklődők, volt malacsütés parázson, kapros túrós lepény, a legüdítőbb fröccsök és minden, mi szem szájnak ingere. Az etyeki újhegyi és szépvölgyi borászok pedig nagyszerű vendégborászokat hívtak a Kárpát Medence egész területéről. A bátrabbak kipróbálhatták tudásukat a főzőversenyen is és számos izgalmas program közül válogathatott mindenki; fellépett többek között Szabó Balázs Bandája, valamint Csemer Boglárka Boggie, a kicsiket pedig aKultúrFelhő gyerekliget várta.

Jutott esemény a futballpályára is, ahol a Magyar Borászok Labdarúgó-válogatottja mérkőzött meg a Magyar Országgyűlés csapatával. A mérkőzést a politikusokok nyerték 2:1 arányban. Pályára lépett többek között Kövér László házelnök úr is.  A kezdőrúgást a legendás Dr. Fenyvesi Máté 76-szoros válogatott játékos végezte el, a meccs rendjéről Arany Tamás háromszoros év játékvezetője cím birtokosa gondoskodott Vámos Tamás és Forgács Ákos segítségével. A pálya széléről élőben közvetített Novotny Zoltán, Hajdú B. István és ifj. Knézy Jenő.

A következő esemény: Őszi Etyeki Piknik - 2014. szeptember 6-7.

 

HELYSZÍNEK

 1. KultúrFelhő gyerekliget – Világszám!

 2. Aubergine Pince

 3. Gradowski Birtok

 4. Garaguly Birtok és Borpince

 5. Milán Pince

 6. Gombai Pezsgőpince

 7. Újhegyi Kávézó

 8. Árpás László Sonkamester Pincéje

 9. Halmi Pince

 10. Takáts Pince

 11. Szent Orbán Pince

 12. Rezeda Terasz

 13. Zarándok Pince

 14. Kácsor „Kíra” Pince

 15. Tiszperger Présház

 16. Berényi Pince 

 17. Debreczeni Pince

 18. Dvorák Pince

 19. Krisán Pince

 20. Fonó Présház

 21. Rókusfalvy Birtok

 22. Buzál-Mórocza Pince

 23. Nyárikák

 24. Korda FilmparK

 25. Focipálya

 

Galéria

 

Térkép

map 2014 summer

Jó, ha tudod!

Pénzügyek

Az Etyeki Pikniken nincs belépő, minden programot ingyenesen lehet látogatni. Nem használunk NFC alapú kártyarendszert, minden terméket pénzért lehet vásárolni.

Közlekedés

Autóbuszok indulnak óránként 760 jelzéssel Etyekre a Kelenföldi pályaudvarról (szokásos menetrend szerint), amelyeket az utasforgalom függvényében kiegészítenek többlet járatokkal. A teljes árú menettérti (retúr) jegy 1.120,- Ft Etyek, autóbusz-forduló megállóhelyig. A Volánbusznál megszokott kedvezményeket ezeken a járatokon is igénybe lehet venni, természetesen az arra jogosító hivatalos iratokkal (pl. diákigazolvány).
A részletes menetrend itt található: http://www.volanbusz.hu

Parkolás:
9.00 és 19.00 óra között autóval nem lehet behajtani az Újhegyi útra.

Az Etyeki Piknik hivatalos termékeit
az információs sátraknál lehet megvásárolni:

Kóstolópohár 1000 Ft/db
2013-as Piknik Póló 500 Ft/db
 
A kóstolópohár nem váltható vissza!

Információs sátrak nyitva tartása: szombaton 20.00 óráig; vasárnap 17.00 óráig

 

 

Weboldalunk cookie-kat használ. A böngészés folytatásával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.
További infromációk Rendben
Etyeki Piknik hírlevél
Szeretnék értesülni a Roxer Produkció boros eseményeiről (Etyeki Piknik, Borászok Borásza, Borjog és Bormarketing Konferencia).

Az adatkezelési szabályzat elfogadása, valamint a ‘feliratkozás’ gombra kattintás után értesülhet boros és gasztronómiai eseményeinkről.